Uitgelicht: Laatste twee XL Havenappartementen

Altijd al royaal willen wonen met uitzicht op de Maas? Ontdek de laatste twee luxe Havenappartementen in Havenkwartier Katendrecht. Met 139m² woonoppervlakte en een adembenemend uitzicht op de Maashaven, woon jij straks in een intiem stadskwartier en dichtbij hartje Rotterdam. De appartementen zijn gelijkvloers en zeer geschikt om alleen, samen of met een klein gezin te wonen. 

  • 3 of 4 kamers (2 of 3 slaapkamers)
  • loggia of balkon 
  • vanaf €675.000,- v.o.n. incl. parkeerplaats

Stadsverwarming 

In plaats van een gasaansluiting zijn de appartementen aangesloten op de duurzame stadsverwarming. De hoofdverwarming bestaat uit vloerverwarming. Geen ontsierende radiatoren dus! Naast warmte worden alle woningen ook voorzien van koeling, zodat je ook ’s zomers een aangenaam binnenklimaat hebt.  

Parkeergarage 

Parkeer je auto in de parkeergarage op de begane grond of in de kelder (laag 1). Op de begane grond in de parkeergarage bevindt zich ook een fietsenstalling die geschikt is voor brede fietsen en bakfietsen. In de kelder van de appartementen bevinden zich nog eens drie fietsenstallingen. Deze zijn elk direct te bereiken via de liften die uitkomen in een van de drie hoofdentrees.  

 Kaap jij de laatste plek? Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je snel in! 

Bekijk Havenappartementen  Bekijk woningaanbod

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.