ONLINE START VERKOOP

FASE 2 – EENGEZINSWONINGEN

 

Welkom bij de Online Start Verkoop van de eengezinswoningen van Fase 2.  In een korte video vertellen we je graag meer over de verschillende woningtypes en wat wonen in het Havenkwartier zo bijzonder maakt.

Vanaf 17:00 uur is de inschrijving officieel geopend en zijn de definitieve verkoopstukken online beschikbaar. Neem op je gemak de documentatie door. Je hebt namelijk tot zondag 3 januari 23:00 uur de tijd om je in te schrijven. Hierna sluit de inschrijving en beginnen we met de toewijzing. 

Heb je vragen? We staan tijdens de start verkoop tot 19:00 uur telefonisch en via de chat voor je klaar. We helpen je graag!

STAPPENPLAN INSCHRIJVING

STAP 1

BEKIJK DE WONINGEN

Bekijk de woningtypes en ga op zoek naar jouw droomwoning. Via de woningzoeker kan je de bouwnummers eenvoudig met elkaar vergelijken.

Bekijk woningtypes

STAP 2

BEKIJK DE DOCUMENTATIE

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Het verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Bekijk documentatie

STAP 3

INSCHRIJVEN OP WONING

Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je via het online inschrijfformulier voor 3 januari 23:00 uur in op je favoriete bouwnummers!

Inschrijven woning

VRAGEN?

 

We staan vandaag tussen 17:00 en 19:00 uur voor je klaar om je te helpen met je vragen. Na de start verkoop kan je ons op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 uur. 

Contact

Bel direct met één van de makelaars of stel je vraag via Facebook chat.

TW3 Makelaardij 010 – 300 71 17  | Ooms Makelaars 06 – 134 552 56

Bel met TW3 Makelaardij   

Bel met Ooms Makelaars                 

Facebookchat

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten.

Chat via Facebook   

 

https://www.facebook.com/havenkwartierkatendrecht

VRAAG EEN FINANCIEEL ADVIES AAN

Vraag je je af of een woning in het Havenkwartier financieel haalbaar is? Of ben je benieuwd hoe je wonen en werken kunt combineren? De onafhankelijke adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs en Vaes Finance staan voor je klaar om je te helpen met je financiële vraagstukken. Vraag vrijblijvend een gesprek aan en kom erachter of je je woonwensen in het Havenkwartier kunt realiseren!

Lees verder