4 KAMER APPARTEMENTEN

L/XL – VANAF € 589.500,- V.O.N. 

In het project Havenkwartier is veel te kiezen, dus ook in de 4-kamer appartementen zijn diverse varianten verkrijgbaar. De onderverdeling wordt gemaakt in:

  • CLOUDAPPARTEMENTEN

Ligt je focus op uitzicht? Kies dan voor een Cloud L ( vanaf € 589.500- v.o.n. vanaf 98 m²)

  • HAVENAPPARTEMENTEN

Ga je juist voor veel ruimte en een grote living? Kies dan voor een Havenappartement XL ( vanaf €675.000,- v.o.n. vanaf 142 m² ).

Naar de woningzoeker   Inschrijven woning

BOUW GESTART EN RUIM 95% VERKOCHT 

Kaap jij de laatste plek in Havenkwartier Katendrecht? Begin december 2019 zijn de grondwerkzaamheden ter voorbereiding van de parkeerkelder gestart. Het Havenkwartier is een eigenzinnig ontwerp aan de Maashavenkade, een ontwerp van Don Murphy VMX architects. Het project vormt een stadskwartier met voor verschillende mensen en alle fases in het leven een aantrekkelijke woning.

IMPRESSIES EN SFEERPLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE 4 KAMER APPARTEMENTEN

Klik op het bouwnummer om de plattegrond te downloaden

CREËER EEN 4 KAMER APPARTEMENT!

Voor een aantal appartementen is er in de optiesfeer een mogelijkheid om van een 3- kamer een 4- kamer appartement te maken. Klik op de optieplattegrond om de plattegrond te downloaden. 

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

Bekijk uitzicht

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht