HOFWONINGEN

De Hofwoning is een echte familiewoning van 3 woonlagen met een tuin op het maaiveld en/of een dektuin op de eerste verdieping. De woning wordt uitgevoerd in twee woonvarianten: de Hofwoning en de Hofdekwoning. Bij binnenkomst is er ruimte om een woonkeuken te realiseren. In een aantal woningen is er ook een directe toegang naar de tuin. De Hofdekwoningen hebben een tuin gelegen op het dek met een directe toegang tot de parkeergarage en de eigen parkeerplaats op de begane grond en de prive daktuin en gemeenschappelijke binnentuin op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping van de Hofwoning bevindt zich de woonkamer en de mogelijkheid om een werk- of hobby ruimte te creëren. De 3 slaapkamers zijn op de 2e verdieping gesitueerd. Daarnaast is zowel de Hofwoning als de Hofdekwoning voorzien van 1 badkamer op de 2e verdieping. Woonvarianten op maatwerk zijn mogelijk. De Hofwoning heeft een woonoppervlak van ca. 159 m2 tot ca. 191 m2. De Hofdekwoning heeft een woonoppervlak van ca. 154 m2.

KENMERKEN HOFWONINGEN

UITVERKOCHT

Hofwoning & Hofdekwoning

  • woonoppervlakte van ca. 165 m2
  • 2 tot 3 woonlagen in een 5,40 of 10,5 meter brede woning
  • ca. 6 kamers (3 slaapkamers)
  • woonkeuken op begane grond met directe toegang naar de privé tuin
  • extra hoge begane grond van ruim 3 meter
  • ligging aan het Hofje

Naar de woningzoeker  Inschrijven woning

IMPRESSIES EN SFEERPLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE HOFWONINGEN

Alle Hofwoningen zijn uitverkocht. 

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

Ontdek het uitzicht

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht