LOODSWONINGEN

De Loodswoning is een van de pareltjes van het project al zeggen we het zelf. Deze 3-laagse woning ligt direct aan de kade (Maashavenzijde) en hebben (m.u.v. bouwnummer 39) standaard maar liefst 3 buitenruimtes! Ondanks dat er direct contact is met de kade kun je wel genieten van de gewenste privacy in de wintertuin (ten opzichte van de kade ca. 0,5 m hoger gelegen) op het zuiden. Wonen en werken is goed te combineren in de Loodswoning. Op de begane grond is er ruimte om een woonkeuken te realiseren van ruim 30 m2, deze heeft directe toegang tot de wintertuin. Het is echter ook mogelijk om de keuken naar de 1e verdieping te verplaatsen en de ruimte op de begane grond in te richten voor je atelier of kantoor aan huis. Op de 1e verdieping is de woonkamer gelegen van ruim ca. 65 m2. De slaapkamers zijn gelegen op de 2e verdieping, evenals de standaard 2 badkamers. In de Loodswoning ervaar je veel vrijheid en ruimte met een weids uitzicht over de kade en de Maashaven. En als kers op de taart hebben bijna alle Loodswoningen (m.u.v. bouwnummer 39) een eigen garagebox welke plaats biedt voor 2 auto’s. Deze grenst direct aan de eigen woning. Ideaal voor een groot gezin, kantoor, studio of atelier aan huis. Woonvarianten op maatwerk is mogelijk. De Loodswoning heeft een woonoppervlak van ca. 230 m2.

KENMERKEN LOODSWONINGEN

UITVERKOCHT

  • woonoppervlak van ca. 230 m2
  • 3 woonlagen in een 7,20 meter brede woning
  • 5 of 6 kamers (3 of 4 slaapkamers)
  • riante woonkeuken met wintertuin
  • 2 of 3 buitenruimtes (wintertuin, balkon, daktuin)
  • direct aan de kade 

Naar de woningzoeker  Inschrijven woning

BOUW GESTART EN RUIM 90% VERKOCHT 

Kaap jij de laatste plek in Havenkwartier Katendrecht? Begin december 2019 zijn de grondwerkzaamheden ter voorbereiding van de parkeerkelder gestart. Het Havenkwartier is een eigenzinnig ontwerp aan de Maashavenkade, een ontwerp van Don Murphy VMX architects. Het project vormt een stadskwartier met voor verschillende mensen en alle fases in het leven een aantrekkelijke woning.

IMPRESSIES EN PLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE LOODSWONINGEN

Alle loodswoningen zijn uitverkocht.

 

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

Ontdek het uitzicht

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.