PENTHOUSE HUGE

Exclusief zeer luxe penthouse ca. 433 m²

Echt een buitenkans; dat is het exclusieve luxe Penthouse van het Havenkwartier gelegen op de 17e verdieping. Eenmaal boven op de 17e verdieping is de hectiek van de stad ver weg. Doordat het Penthouse op de bovenste verdieping is gelegen ben je verzekerd van aan drie zijden of naar wens zelfs vier zijden een adembenemend uitzicht over Rotterdam en de Maas. Bij helder weer kijk je de maas af met zelfs zicht tot aan Hoek van Holland. Het Penthouse is met veel liefde ontworpen door VMX architecten en standaard voorzien van 4 zeer ruime slaapkamers, met standaard mogelijkheden voor een inloopkast, en 3 badkamers (waarvan 2 badkamers en-suite aan de slaapkamer vastzitten). De meer dan riante woonkamer heeft zowel zicht op de Maashaven, als ’s avonds op het spectaculaire zicht op de Erasmusbrug en de lichtjes van het centrum van Rotterdam. Een geweldige locatie voor een van de vele gezellige borrels, waarbij je, waar je ook staat, via de hoge raampartijen naar buiten kunt kijken. Met de afgesloten keuken, uitermate geschikt voor gezellige zakelijke borrels of intieme familie etentjes verzorgd door je eigen chef kok of cateraar! De keuken is geheel naar eigen wens in te delen. Er zijn twee buitenterrassen, van ca. 44 m², pal op het zuiden. Zo kun je van ’s ochtends tot ’s avonds laat genieten, uitkijkend op de schepen, het water in de Maashaven en de steeds wisselende wolkenluchten. Dat maakt dit penthouse uniek en exclusief. Voor de Penthouses zijn er woonvarianten op maatwerk mogelijk, zoals bijvoorbeeld het creëren van een gastenverblijf of mogelijkheden tot een 360 graden uitzicht. Het Penthouse heeft een woonoppervlak van ca. 433 m². De volledige vloer is voorzien van vloerverwarming en/of vloerkoeling . Het penthouse heeft standaard 3 parkeerplaatsen, dus ook voor uw gasten is er altijd plaats in de afgesloten collectieve parkeergarage.

KENMERKEN PENTHOUSE HUGE

  • De koopsom van € 3.050.000,- v.o.n. incl. 4 parkeerplaatsen
  • gelijkvloers, een woonoppervlak van ca. 433 m²
  • 5 kamers (4 slaapkamers) en 3 badkamers
  • 2 terrassen van ca 44 m² op het zuiden, op 17e etage
  • 3 á 4 zijden panoramisch uitzicht over Rotterdam
  • zuid- en westzijde optionele zonwering mogelijk

Naar de woningzoeker

BOUW GESTART EN RUIM 90% VERKOCHT 

Kaap jij de laatste plek in Havenkwartier Katendrecht? Begin december 2019 zijn de grondwerkzaamheden ter voorbereiding van de parkeerkelder gestart. Het Havenkwartier is een eigenzinnig ontwerp aan de Maashavenkade, een ontwerp van Don Murphy VMX architects. Het project vormt een stadskwartier met voor verschillende mensen en alle fases in het leven een aantrekkelijke woning.

IMPRESSIES EN SFEERPLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE PENTHOUSE HUGE

Klik op de onderstaande bijlage voor de concept plattegrond.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

Bekijk uitzicht

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht