PENTHOUSE

Het allerlaatste penthouse

Het laatste luxe penthouse is gelegen op de 14e verdieping. Doordat het Penthouse op de bovenste verdiepingen is gelegen ben je verzekerd van drie zijden met een adembenemend uitzicht over Rotterdam. Het Penthouse is standaard voorzien van 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers (waarvan een bij de hoofdslaapkamer). Door de open verbinding tussen woonkamer en keuken is het mogelijk om hier een ruime woonkeuken te creëren, uitermate geschikt voor gezellige borrels en etentjes! De Penthouse heeft een woonoppervlak van ca. 237 m².

KENMERKEN PENTHOUSE

LAATSTE PENTHOUSE | OPLEVERING EERSTE HELFT 2023

  • € 1.695.000,- v.o.n. incl. 2 parkeerplaatsen
  • 237 m² woonoppervlakte
  • gelijkvloers op de 14e etage
  • woonkamer van 128 m², waarvan de eetkamer ca. 38 m² groot is
  • 4 kamers (3 slaapkamers) en 2 badkamers
  • dakterras van ruim 22 m² op het zuiden
  • 3 zijden panoramisch uitzicht over Rotterdam en de Maas
  • zuid-westzijde voorzien van zonwering
  • casco badkamers

Neem contact op  Bekijk de brochure

HEIJMANS & MAISON SUCRE LUXURY
INTERIOR DESIGN

maken samen je droomwoning werkelijkheid

 

Voor het laatste penthouse in het Havenkwartier hebben Heijmans & Maison Sucre hun krachten gebundeld. De Rotterdamse Interior Designer Sharon Streuper heeft een eigentijds, stoer en tegelijkertijd intiem interieurconcept samengesteld helemaal passend op deze prachtige plek. Zie jij jezelf hier al op de ruime hoekbank plaatsnemen en van het adembenemende uitzicht genieten? Er is altijd wat te zien.

Wonen aan de kade van de Maashaven oftewel ‘De Kaap’ is voor vele een droom en voor een aantal kopers al werkelijkheid geworden. Wil je wonen op deze unieke plek met het culturele & culinaire leven van Rotterdam op loopafstand? Neem contact op met Hetty van Doorn van Heijmans voor alle vragen en wensen. Voor inrichtingsvragen staat Maison Sucre met Sharon Streuper klaar om je droom interieur in dit penthouse te laten uitkomen.

Zie jij jezelf hier al wonen en ga je voor de adembenemende uitzichten van dit luxe penthouse voorzien van een interieur met alle luxe en comfort?

Bekijk de plattegrond en de inspiratie afbeeldingen hieronder. 

IMPRESSIES

Plattegrond

Klik op het bouwnummer om de plattegrond te downloaden. 

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.