SPECIALS

M/L/XL/Huge

De Specials zijn gelegen in het middelste gedeelte van het appartementengebouw (verdieping 2 t/m 10). De entreedeuren bevinden zich aan de corridor of het portiek. Deze woningen onderscheiden zich van alle andere appartementen vanwege de enorme diversiteit aan plattegronden en het feit dat deze allemaal tweelaags zijn. Door de diverse woonoppervlakten zijn deze woningen ook uitermate geschikt voor gezinnen. De Specials op de 7e verdieping liggen aan de corridor waardoor je direct loopt naar de gezamenlijke daktuin en samen met je buren even kunt bijkletsen en genieten van een prachtig uitzicht. Ook voor deze appartementen geldt dat het uitzicht fantastisch is! Kijk je liever uit op het water en de Maashaven? Of heb je liever zicht op de stad met de Erasmusbrug? Of wil je beiden? Elke Special heeft standaard een loggia. De woonkamer varieert van grootte en kun je kiezen uit 2, 3 of standaard 4 slaapkamers. Daarnaast hebben voornamelijk de grotere appartementen standaard een tweede badkamer. De Specials hebben een woonoppervlak van ca. 79 m2 tot ca. 195 m2.

KENMERKEN SPECIALS

UITVERKOCHT

  • woonoppervlak van 79 m2 tot 195 m2.
  • 2 woonlagen
  • 3 t/m 5 kamers (2 t/m 4 slaapkamers)
  • 1 of 2 badkamers
  • keuze uit stads- of havenzicht of zelfs beiden
  • zuid- en westzijde optionele zonwering mogelijk

Naar de woningzoeker   Inschrijven woning

BOUW GESTART EN RUIM 90% VERKOCHT 

Kaap jij de laatste plek in Havenkwartier Katendrecht? Begin december 2019 zijn de grondwerkzaamheden ter voorbereiding van de parkeerkelder gestart. Het Havenkwartier is een eigenzinnig ontwerp aan de Maashavenkade, een ontwerp van Don Murphy VMX architects. Het project vormt een stadskwartier met voor verschillende mensen en alle fases in het leven een aantrekkelijke woning.

IMPRESSIES EN SFEERPLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE SPECIALS

Alle specials zijn uitverkocht. 

CREËER EEN 4 KAMER APPARTEMENT!

De Specials met bouwnummer 124 is standaard uitgevoerd met 3 kamers. Door een aanpassing in de grote living kan gekozen worden voor een afgesloten keuken of kan er zelfs een extra slaapkamer of werkkamer van gemaakt worden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van deze appartementen?

Klik op de optieplattegrond om de plattegrond te downloaden. 

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

Bekijk uitzicht

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht