STADSWONINGEN

De Stadswoning is een statige eengezinswoning van 4 woonlagen met (m.u.v. bouwnummer 8) een breedte van ca. 6 meter. Bij binnenkomst op de begane grond betreed je een ruime woonkeuken welke een vrije hoogte heeft van ruim 3 meter. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer en voor de bouwnummers 2, 3, 4 en 37 de entree naar je eigen daktuin. De 3 slaapkamers zijn verdeeld over de 2e en 3e verdieping. Met het totale woonoppervlak van ca. 145 tot ca. 152 m2 woon je in deze stoere Stadswoning en heb je op de 3e verdieping aan de ‘master bedroom’ je dakterras. 

KENMERKEN STADSWONINGEN

LAATSTE WONING

  • vanaf  € 6655.000,- incl. parkeerplaats 
  • woonoppervlakte van ca. 150 m2
  • 3 of 4 woonlagen in een 6 meter brede woning
  • 5 kamers (3 slaapkamers)
  • extra hoge begane grond van ruim 3 meter
  • dakterras en privé daktuin (bouwnummers 2, 3, 4 en 37)
  • enkele Stadswoningen hebben zicht op het water 

Naar de woningzoeker  Inschrijven woning

IMPRESSIES EN SFEERPLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE STADSWONINGEN

Klik op het bouwnummer om de plattegrond te downloaden. 

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

Ontdek het uitzicht

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht