Online Start Verkoop

 

Op donderdag 10 december van 17:00 tot 19:00 uur start de verkoop van de eengezinswoningen van Fase 2. De start verkoop is online. Je kunt dus eenvoudig vanuit huis meekijken vanaf je mobiele telefoon, tablet of laptop.

We trappen de start verkoop om 17:00 uur af met een korte video. Daarna zijn alle definitieve verkoopstukken beschikbaar op onze website en is de inschrijving officieel geopend. Heb je vragen over een bouwnummer of het project? De makelaars staan tijdens de start verkoop tot 19:00 uur voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Je hebt hierna tot en met zondag 3 januari 23:00 uur de tijd om je via het Online Inschrijfformulier op onze website in te schrijven op je favoriete bouwnummers. Na het sluiten van de inschrijfperiode start de toewijzing en beginnen we de eerste verkoopgesprekken. 

Meld je aan

Ben jij geïnteresseerd in één van de royale herenhuizen, stads-, park- of hofwoningen? Meld je dan hieronder aan voor de online start verkoop. Na je aanmelding ontvang je per mail een bevestiging van je inschrijving.