Contact

Wil je alles te weten komen over het wonen in het Havenkwartier op Katendrecht? Ondanks dat het infocentrum tijdelijk is gesloten kan dit nog steeds! Echter willen we ons houden aan de regelgeving van de overheid en het RIVM omtrent het coronavirus (COVID-19). Toch willen we er op woensdagmiddag voor je zijn om al je vragen te kunnen beantwoorden. Hier hebben we de volgende oplossing voor gevonden:

Eén van onderstaande contactpersonen (Heijmans, TW3 makelaardij of Ooms Makelaars) zit op woensdagmiddag van 15:00 – 18:00 uur voor je klaar om een Skype-, Teams-  of Facetimegesprek met je te voeren. Via Facebook laten we weten wie er in die week aanwezig is. 

Heijmans Vastgoed

Hetty van Doorn 
Oostmaaslaan 71 
3063 AN Rotterdam 
info@havenkwartier-katendrecht.nl
010 266 28 00   

TW3 Makelaardij

Tom van Noord
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam 
info@tw3.nl
010 300 71 17

Ooms makelaars  

Nick Forger
Maaskade 113 
3071 NJ Rotterdam 
rotterdam@ooms.com
010 424 88 88  

Tijdens een bezoek aan het infocentrum kon je live de nieuwe woningen in Virtual Reality beleven, de maquette bekijken en de geprinte brochure verkrijgen, voor de komende tijd hebben we daar het volgende op gevonden: 

Virtual Reality

Heb je de VR beelden van het project Havenkwartier Katendrecht al bekeken? Om een nog beter beeld van dit ambitieuze project te krijgen, raden wij je dat zeker aan! Hoe? Scan de QR code om naar de VR tour te navigeren. Of klik op de button! 

VR Tour 

Maquette

Voor de maquette zie hier 2 foto’s. De maquette kun je later weer live aanschouwen. Voor nu beschermen we de mannen die hard doorwerken in de bouw. De bouwkeet kunnen we in verband met hun veiligheid nu niet openstellen. 

Brochure

Ben je geïnteresseerd? Dan sturen we je de brochure digitaal. De gedrukte hardcover brochure kunnen we je op een later moment overhandigen. 

Voor al je overige vragen. Neem contact op met één van de contactpersonen van het SalesTeam. 

 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Havenkwartier Katendrecht.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

E-mail alert
Op de plek waar eerst de Karwei stond wordt straks Havenkwartier gebouwd! En waar gebouwd wordt kan er mogelijk hinder ontstaan voor de buurt. Graag informeren wij de buurt en alle andere geïnteresseerden zo goed mogelijk van tevoren als er bijzondere bouwwerkzaamheden of werkzaamheden die buiten de reguliere tijden of bouwplaats moeten worden uitgevoerd via een zogenaamde e-mailalert. Wil je deze e-mails ook ontvangen? Meld je dan hieronder aan!

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.