Luxe wonen op Katendrecht 

Ruim 90% verkocht

Ben je op zoek naar een appartement in het hart van Rotterdam? In het Havenkwartier kan je kiezen uit diverse luxe 3- of 4 kamer appartementen mét waanzinnig uitzicht over de stad of de Rotterdamse haven. Vanaf € 569.500 v.o.n. Je woont hier in het levendige Katendrecht. Op 10 minuten fietsen van het centrum en om de hoek van de culinaire hotspot het Deliplein. Kaap jij de laatste plek?

Bekijk woningtypes    Bekijk woningaanbod

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN EN GEZINSWONINGEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan woningtypen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van comfortabele koop appartementen. Zo zijn er Havenappartementen, Cloudappartementen en Penthouses (allemaal gelijkvloers) en Specials (maisonnettes) in verschillende formaten (m²) en een variatie aan indelingen. Naast de verschillende appartementen zijn er ook ruime 3 of 4-laagse eengezinswoningen. Op deze pagina bekijk je het complete aanbod aan nieuwbouw appartementen en gezinswoningen in Havenkwartier. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.

Alle woningtypes bekijken

LUXE EN RUIM WONEN OP EEN UNIEK STUKJE ROTTERDAM

De 150 appartementen van het Havenkwartier beschikken over een panoramisch uitzicht over de Maashaven en/of zicht op de skyline van de Rotterdamse binnenstad. Maar je kunt ook kiezen voor een van de 14 Loodswoningen gelegen aan de kade, waar de schepen het ruime zicht op de Maashaven verfraaien. Ruim 90% van de appartementen is verkocht en er zijn nog een aantal prachtige appartementen beschikbaar in diverse afmetingen, vanaf € 569.500,- v.o.n. inclusief parkeerplaats. Kijk voor het actuele woningaanbod op de woningzoeker.

Beschikbare woningen bekijken

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.