Luxe wonen op Katendrecht

Kaap jij de laatste plek?

Ben je op zoek naar een luxe appartement of een royale eengezinswoning in het hart van Rotterdam Katendrecht? In het Havenkwartier zijn nog enkele appartementen en woningen beschikbaar. De bouw is feestelijk gestart en ruim 80% van de woningen is verkocht. Kaap jij de laatste plek op dit karaktervolle stukje Rotterdam?

Bekijk woningtypes

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN EN GEZINSWONINGEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan woningtypen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van comfortabele koop appartementen. Zo zijn er Havenappartementen, Cloudappartementen en Penthouses (allemaal gelijkvloers) en Specials (maisonnettes) in verschillende formaten (m²) en een variatie aan indelingen. Naast de verschillende appartementen zijn er ook ruime 3 of 4-laagse eengezinswoningen. Op deze pagina bekijk je het complete aanbod aan nieuwbouw appartementen en gezinswoningen in Havenkwartier. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.

Alle woningtypes bekijken

LUXE EN RUIM WONEN OP EEN UNIEK STUKJE ROTTERDAM

De 150 appartementen van het Havenkwartier beschikken over een panoramisch uitzicht over de Maashaven en/of zicht op de skyline van de Rotterdamse binnenstad. Maar je kunt ook kiezen voor een van de 14 Loodswoningen gelegen aan de kade, waar de schepen het ruime zicht op de Maashaven verfraaien. Ruim 80% van de appartementen is verkocht en er zijn nog een aantal prachtige appartementen beschikbaar in diverse afmetingen, vanaf € 550.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats. Kijk voor het actuele woningaanbod op de woningzoeker.

Beschikbare woningen bekijken

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.