Royaal wonen op Katendrecht

Ruim 50% verkocht. Kaap jij de laatste plek?

Het Havenkwartier wordt een plek waar je heerlijk kunt ontspannen in je eigen tuin of dakterras. Je woont hier in het hart van Rotterdam Katendrecht. Om de hoek van het levendige Deliplein en met de roering van het centrum op fietsafstand. Met winkels voor je dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer en horeca binnen handbereik en méér dan genoeg leefruimte voor het gezin. De woningen variëren in grootte van 145 m² tot ruim 255 m² en starten vanaf € 594.500,- v.o.n.  Nieuwsgierig geworden? Bekijk het beschikbare aanbod. 

  Bekijk eengezinswoningen

NIEUWBOUW GEZINSWONINGEN EN

APPARTEMENTEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan woningtypen. Er valt veel te kiezen in het ruime woningaanbod van royale gezinswoningen. Zo zijn er Stadswoningen, Herenhuizen, Loodswoningen, Hof- en Parkwoningen. In verschillende formaten variërend van 145 m² tot ruim 255 m² en een variatie aan indelingen. Naast de verschillende gezinswoningen is er ook veel keuze in Luxe appartementen. Op deze pagina bekijk je het complete aanbod aan nieuwbouw appartementen en gezinswoningen in Havenkwartier. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.

Alle woningtypes bekijken

WONEN OP EEN UNIEK STUKJE ROTTERDAM

Ook qua uitzicht valt er genoeg te kiezen. Vanuit de 14 Loodswoningen kijk je zo uit over de Maashaven, waar de schepen het ruime zicht op de Maashaven verfraaien. Maar je kan ook kiezen voor een Eengezinswoning met uitzicht op het park.  Wil je liever een appartement? Dan zal het uitzicht je geen moment vervelen. De 150 appartementen van het Havenkwartier beschikken over een panoramisch uitzicht over de Maashaven en/of zicht op de skyline van de Rotterdamse binnenstad. Ruim 90% van de appartementen is verkocht en er zijn nog een aantal prachtige appartementen beschikbaar in diverse afmetingen. Vanaf € 550.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats. Kijk voor het actuele woningaanbod op de woningzoeker.

Beschikbare woningen bekijken

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.