Infocentrum Havenkwartier

Door een bezoek te brengen aan het informatiecentrum van het nieuwbouw project Havenkwartier Katendrecht kom je alles te weten over het plan. Je bent elke woensdag tussen 15:00 en 18:00 uur van harte welkom in het tijdelijke infocentrum in de bouwkeet op Katendrecht. De ingang bevindt zich op de hoek van de Wodanstraat, Brede Hilledijk. We vertellen je graag alles over de woningen en het wonen op Katendrecht!

KOM ALLES TE WETEN

Hoe ziet het uitzicht vanaf de 8ste verdieping eruit? Wat voor badkamer zit er standaard bij de woningen?  En hoe is het om te wonen aan de kade op Katendrecht? Als je straks het informatiecentrum hebt bezocht heb je antwoorden op al jouw vragen. Dit staat je bij een bezoek te wachten: 

  • Het plan in Virtual Reality beleven
  • Maquette bekijken
  • Maak kennis met het wonen aan de kade
  • Plattegronden op schaal bekijken
  • Brochure meenemen 

OPENINGSTIJDEN EN ADRES

Wil je meer weten over de nieuwbouw van Havenkwartier Katendrecht? Kom dan langs op een van de inloopwoensdagmiddagen! Wekelijks is het infocentrum op woensdag van 15:00 – 18:00 uur geopend. 

Tijdelijk Infocentrum in de bouwkeet op Katendrecht
De ingang bevindt zich op de hoek van de Wodanstraat, Brede Hilledijk.

Bereikbaarheid

Met de fiets of te voet bereik je het informatiecentrum via de Rijnhaven brug. Ben je met de auto en wil je parkeren op de bouwplaats? Neem dan eerst even contact op met één van onze makelaars! Met het OV stap je bij metrostation Rijnhaven uit en loop je via de Brede Hilledijk naar de locatie. 

Heb je interesse in een van de woningen? Schrijf je in op de website en een van de makelaars neemt contact met je op. Zelf contact opnemen kan ook, klik dan op de button contact gegevens makelaar voor de telefoonnummers. Wil je liever eerst vanaf de website zoeken welke woning bij je past? Dat kan heel eenvoudig met de woningzoeker op deze website. Maak gebruik van de filters en bekijk welke appartementen en penthouses nog beschikbaar zijn.  

Contactgegevens makelaars

Naar de woningzoeker