24 oktober MEET THE TEAM en DOEN

Vind je het inrichten van een nieuwbouw appartement lastig? Wil je wel of geen kleur bekennen in je nieuwbouw appartement? Wil je graag interieuradvies of overleggen met een professional? Kortom ga in gesprek met een van de adviseurs van binnenhuisarchitectenbureau DOEN. Na de eerste succesvolle eerste edities van Meet the Team krijgt dit event een vervolg met een extraatje op 24 oktober! Wil je hierbij aanwezig zijn en in gesprek gaan met een van de binnenhuisadviseurs van DOEN over jouw interieurmogelijkheden voor jouw toekomstige appartement van het Havenkwartier? Wil je ook alles te weten komen over het Havenkwartier?

Meet the team special met DOEN
Hoe voelt het straks om in Het Havenkwartier te wonen? Wat kun je verwachten van wonen op de Kaap? Kom op donderdag 24 oktober naar het Meet the Team event en laat je verrassen. Een mooi moment om misschien wel je nieuwe buren te ontmoeten! Ons verkoopteam en de binnenhuisarchitecten van bureau DOEN staan in een ontspannen setting voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en er ligt voor iedereen een sfeerboek klaar. Ook de woonmaquette is te bekijken. Wil je binnenkijken in een van de woningen? Zet dat een van de VR brillen op die je een complete experience geven, alsof je zelf rondloopt in het appartement van je keuze.

Laat ons weten of je erbij bent dan kunnen we rekening houden met je komst. Kaap jij de laatste plek? 

**HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DIT EVENT**

Donderdag 24 oktober 2019 17:00 – 19:00 uur
Locatie: Informatiecentrum Havenkwartier

“Met DOEN creëer je een typisch thuisgevoel in jouw toekomstige appartement.“

Vlog #5 – Op bezoek bij Annet van DOEN voor interieuradvies

Vlogger Kelly bezocht DOEN voor een passend interieuradvies! In de video gaat ze op bezoek bij Annet en komt ze alles te weten over de werkwijze van DOEN interieuradvies.