AFGELAST - 26 maart

MEET THE TEAM en DOEN

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. Daarom is deze bijeenkomst voor nu afgelast.

Hoe voelt het straks om in Het Havenkwartier te wonen? Hoe richt je een nieuwbouw appartement in? Wil je wel of geen kleur bekennen in je nieuwbouw appartement? Wil je graag interieuradvies of overleggen met een professional? Ga dan 26 maart in gesprek met een van de adviseurs van binnenhuisarchitectenbureau DOEN tijdens een nieuwe editie van Meet the Team. Natuurlijk zal ons verkoopteam ook aanwezig zijn om al je vragen in een ontspannen setting te beantwoorden.

DOEN

DOEN realiseert ruimtes waarin esthetiek en gebruiksgemak het uitgangspunt vormen, ongeacht de functie van de ruimte. ‘Wonen en werken lopen door elkaar in ons portfolio. De enige keuze die we maken is dat we voor inspirerende opdrachtgevers werken, zowel particulier als zakelijk. Of het nu gaat om een woonkamer waarbij we de bewoners adviseren over het in balans brengen van de sfeer, of een compleet ontwerp voor een groot zakelijk project. Door de kennis van beide domeinen ontstaat er een interessante wisselwerking tussen strategisch inzicht en finesse.’

Meld je aan

Wil je hierbij aanwezig zijn en in gesprek gaan met een van de binnenhuisadviseurs van DOEN over jouw interieurmogelijkheden voor jouw toekomstige appartement van het Havenkwartier? Of wil je meer weten over het wonen in het Havenkwartier? Meld je dan snel aan voor dit speciale event. Een mooi moment om misschien wel je nieuwe buren te ontmoeten! 

 

“Met DOEN creëer je een typisch thuisgevoel in jouw toekomstige appartement.“

Vlog #5 – Op bezoek bij Annet van DOEN voor interieuradvies

Vlogger Kelly bezocht DOEN voor een passend interieuradvies! In de video gaat ze op bezoek bij Annet en komt ze alles te weten over de werkwijze van DOEN interieuradvies.