Veel mensen hebben wij de afgelopen dagen gebeld om het goede nieuws qua toewijzing van een woning mede te delen.

De afgelopen dagen zijn wij met alle betrokkenen druk bezig geweest om alle inschrijvingen te ordenen en de toewijzing te verzorgen. We hebben hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders voorkeuren en wensen en in de meeste gevallen is dat gelukt! Veel mensen hebben wij afgelopen dagen gebeld om het goede nieuws qua toewijzing van een woning mede te delen.
Vanwege de grote belangstelling voor de woningen, hebben we helaas niet iedereen een woning kunnen toewijzen. Ben je niet gebeld of heb je geen mail gehad, dan blijft jouw inschrijving wel van kracht. Zodra een woning beschikbaar komt, zullen wij wederom de inschrijvingen voor dat bouwnummer erbij pakken en een selectie maken op basis van voorkeurbouwnummers. De nieuwe kandidaat zal dan benaderd worden.

2e ronde inschrijving
Voor de woningen die wij niet hebben kunnen toewijzen is er een 2e inschrijftermijn geopend. Via het inschrijfformulier op de website www.havenkwartier-katendrecht.nl, kan je je tot woensdag 20 maart 17:30 uur inschrijven. Via de woningzoeker op de website kan je zien welke bouwnummers nog beschikbaar zijn.