Bouw feestelijk gestart

Onder grote belangstelling en in een feestelijke sfeer is op 10 december officieel de bouw van het Havenkwartier Katendrecht van start gegaan! Een toekomstig bewoner en Heijmans directeur Lonneke Zuijdwijk mochten de Rotterdamse wethouder Bas Kurvers bijstaan in de symbolische ‘druk op de knop’. Met als gevolg niet alleen een feestelijk verlichte kerstboom maar ook een sfeervol muzikaal optreden van ‘Play me a Memory’ met het aansprekende nummer over Rotterdam, de mooiste rotstad die er is! De bubbels en smakelijke hapjes zorgden vervolgens voor een enthousiaste sfeer waarin de toekomstige buren elkaar konden ontmoeten en toosten op een voorspoedige en veilige bouw. En of de bouwvakkers er zin in hebben? Die gingen ondertussen gewoon door!

APPARTEMENTEN EN LOODSWONINGEN

De 150 appartementen van het Havenkwartier beschikken over een panoramisch uitzicht over de Maashaven en/of zicht op de skyline van de Rotterdamse binnenstad. Maar je kunt ook kiezen voor een van de 14 Loodswoningen gelegen aan de kade, waar de schepen het ruime zicht op de Maashaven verfraaien. Ruim 70% van de appartementen is verkocht en er zijn nog een aantal prachtige appartementen beschikbaar in diverse afmetingen, vanaf € 417.500,- v.o.n. inclusief parkeerplaats. Kijk voor het actuele woningaanbod op de woningzoeker.

Woningaanbod bekijken

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.