De schutting is bijna klaar

Onder grote belangstelling en in een feestelijke sfeer is op 10 december officieel de bouw van het Havenkwartier Katendrecht van start gegaan! De schutting met zoveel mogelijk impressies van het project Havenkwartier staat en is voorzien van feestelijke verlichting die sinds de startbouw ook in de avond brand. 

Er komt nog een gedeelte waarbij de daadwerkelijke materialen van de gevel zullen woren aangebracht. Denk aan een deel van de betonnen gevelelementen en het hout wat later gebruikt wordt aan de binnenzijde van de loggia’s of een deel van de balustrade, daar wordt nog aan gewerkt. 

Ook heeft de aankondiging van de aankomende events een plaats op de schutting gekregen, zodat ook passanten op de hoogte zijn van de actuele events. Het nog witte deel van de schutting zal worden gevuld door professionele graffiti-artiesten. En vanzelf vind je alle contactgegevens en social media gegevens  ook op de schutting terug. Je komt het Havenkwartier echt overal tegen om de bouw op de voet te volgen. 

Maar kom ook gerust langs om de bouw via de kijkgaten te volgen. Op een van de zichtplekken aangeduid met ‘ken je het zien’ heb je een goed overzicht over de bouwplaats. Hou de schutting echt met regelmaat in de gaten, we zullen steeds nieuwe toevoegingen plaatsen.