Hoe gaat Heijmans Vastgoed om met COVID-19 (corona-virus)?

Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn va onze klanten en onze medewerkers. Daarom volgt Heijmans nauw de regels van de Nederlandse overheid en het RIVM. Wat betekent dit voor het project Havenkwartier en voor jou?

  • Het project Havenkwartier is in verkoop en inmiddels is ruim 70% van de appartementen verkocht. De verkoop gaat ook tijdens de COVID-19 periode door. Zie de contactpagina voor de aanpassingen m.b.t. de persoonlijke gesprekken en de openstelling van het informatiecentrum.
  • Van elk type woning zijn er nog steeds enkele bouwnummers te koop. Dus ondanks het feit dat er al veel verkocht is er ook nog steeds veel te kiezen.
  • Ben je geïnteresseerd? Maak dit vooral kenbaar:

– Vul het inschrijfformulier in via de website of

– Neem direct contact met ons op via 010-2662898 of via [email protected]

– Wordt er een bouwnummer aan je toegewezen dan volgt er een afspraak. Gezien de omstandigheden houden wij deze afspraak op dit moment digitaal. Dit kan bijvoorbeeld door Skype of door Facetime. Je contact persoon bij Heijmans of een van de makelaars kan je een uitnodiging verzenden zodat er een digitale afspraak plaats kan vinden.

  • Voor alle overige vragen neem contact met ons op via 010-2662898 of via [email protected]