INFO EVENT MAANDAG 10 DECEMBER A.S.

23 november 2018

Vandaag heeft iedereen – die zich eerder via de website www.havenkwartier-katendrecht.nl heeft aangemeld voor de nieuwsbrief – de uitnodiging ontvangen voor het info-event op maandagavond 10 december 2018.

Architect Don Murphy (bureau VMX) vertelt deze avond uitgebreid over het project. Zo staat hij onder meer stil bij de filosofie achter het plan, inspiratiebronnen, kwaliteiten, materialen enzovoorts. Heijmans geeft een verdere toelichting op zaken als de verscheidenheid van de woningtypen, indicatieve koopsommen, planning en het verloop van het project en het verkoopproces. Aansluitend op de plenaire sessie is er een ‘informatiemarkt’ waar je in gesprek kunt gaan over allerlei relevante thema’s van het Havenkwartier.

Heb je de uitnodiging niet ontvangen? Maar je wel ooit ingeschreven? Controleer dan je spam of junk mailbox. Of stuur ons een e-mail: [email protected].

Wil je ook een uitnodiging ontvangen? Meld je via de website aan voor de nieuwsbrief en dan volgt de uitnodiging vanzelf!