Vlog #5 - Op bezoek bij Annet van DOEN voor interieuradvies

De kopers van de eengezinswoningen (stadswoning, parkwoning, hofwoning en herenhuis) en de penthouses kunnen zelfs kiezen voor een maatwerktraject. Voor die woningen is interieurdesign DOEN de sparring-partner om in gesprek te gaan over de indeling van de woning en om de posities van de binnenwanden te bepalen die bij je lifestyle past. Een creatief Rotterdams bureau met een ontwerpstudio, designshop en galerie in één.
Voor alle andere woningen kan je DOEN natuurlijk ook zelf benaderen om het juiste advies te krijgen om te komen tot jouw eigen sfeer en uitstraling. Zo’n mooie woning vraagt natuurlijk om een authentieke sfeer en uitstraling die bij jou past.

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN EN GEZINSWONINGEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan woningtypen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van comfortabele koop appartementen. Zo zijn er Havenappartementen, Cloudappartementen en Penthouses (allemaal gelijkvloers) en Specials (maisonnettes) in verschillende formaten (m²) en een variatie aan indelingen. Naast de verschillende appartementen zijn er ook ruime 3 of 4-laagse eengezinswoningen. Op deze pagina bekijk je het complete aanbod aan nieuwbouw appartementen en gezinswoningen in Havenkwartier. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen. Koopsommen starten vanaf €414.500,- v.o.n. 

Bekijk alle woningtypes

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.