Vlog #4 - fietsen door Rotterdam met architect Don Murphy

Kelly gaat samen met de architect Don Murphy en een grote groep belangstellenden fietsen door Rotterdam. Op zoek naar de plekken die inspiratie hebben gegeven voor het Havenkwartier-Katendrecht! Een prachtige kans die veel mensen aangrepen om meer te weten te komen over de architectuur van het gebouw.

Kon jij er niet bij zijn en ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Murphy? Bekijk dan hier de complete video! 

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN EN GEZINSWONINGEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan woningtypen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van comfortabele koop appartementen. Zo zijn er Havenappartementen, Cloudappartementen en Penthouses (allemaal gelijkvloers) en Specials (maisonnettes) in verschillende formaten (m²) en een variatie aan indelingen. Naast de verschillende appartementen zijn er ook ruime 3 of 4-laagse eengezinswoningen. Op deze pagina bekijk je het complete aanbod aan nieuwbouw appartementen en gezinswoningen in Havenkwartier. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.

Bekijk alle woningtypes

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.