PARKWONINGEN

De Parkwoning is een statige familiewoning van 4 woonlagen gelegen aan het Parkje en uitzicht over het groene Kaappark. Terwijl de kinderen nog even spelen in het parkje voor de deur kan jij nog even genieten van het zonnetje samen met de buren. Alle Parkwoningen hebben een tuin op op de begane grond en/of een dektuin op de eerste verdieping. De woning wordt uitgevoerd in twee varianten: de Parkwoning en de Parkdekwoning. Wonen en werken is goed te combineren in beide woningen. Bij de Parkwoningen is er bij binnenkomst ruimte om een woonkeuken te realiseren met een directe toegang naar de tuin. De Parkdekwoningen hebben een tuin gelegen op het dek met een directe toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin, hiervan zijn er een aantal varianten. Op de eerste verdieping van de Parkwoning bevindt zich de ruime woonkamer. De slaapkamers zijn op de 2e en 3e verdieping gesitueerd. Tevens is zowel de Parkwoning als de Parkdekwoning voorzien van een badkamer op de 3e en 4e verdieping. In totaal zijn er 7 Park- en Parkdekwoningen. Woonvarianten op maatwerk is mogelijk. De Parkwoning heeft een woonoppervlak van ca. 210 tot ca. 260 m2. De Parkdekwoning heeft een woonoppervlak van ca. 215 m2.

KENMERKEN PARKWONINGEN

LAATSTE WONING

Parkwoning & Parkdekwoning

  • vanaf € 817.500,- v.o.n. incl. parkeerplaats
  • woonoppervlakte van ca. 215 m2
  • 3 tot 4 woonlagen in een 5,40 of 10,5 meter brede woning
  • 5 tot 7 slaapkamers en 2 badkamers
  • privé tuin op begane grond en/of dektuin op de eerste verdieping
  • ligging aan het Parkje
  • extra hoge begane grond van ruim 3 meter

Naar de woningzoeker   Inschrijven woning

IMPRESSIES EN SFEERPLATTEGRONDEN

BESCHIKBARE PARKWONINGEN

Klik op het bouwnummer om de plattegrond te downloaden. 

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met het verkoopteam of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN

Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

Ontdek het uitzicht

ALLE WONINGTYPES BEKIJKEN

Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een grote verscheidenheid aan appartementen en gezinswoningen. Er valt veel te kiezen bij het ruime woningaanbod van 200 comfortabele en luxe woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke ligging en bijzonderheden. Jij mag kiezen.
Naar het overzicht